La Vie Organiseert

Magisch Belgrado

Magisch Belgrado

Ontdek in 3 dagen de plekken waar je je ziel en je innerlijk weten kan laten spreken in een oase van verschillende krachtplekken in Belgrado. Dat spiritualiteit samengaat met luxe beleef je in deze stedentrip.

Dag 1

We ontmoeten elkaar om 14 uur in het centrum van de stad. Vanaf hier gaan we een korte wandeling naar een bijzondere plek maken. Hier zullen we letterlijk in hoge sferen een lichte lunch en welkomstdrankje nuttigen. We vervolgen onze dag met een bezoek aan een heilige plaats waar ook een helende waterput is. Hierna is er even ruimte om naar de hotelkamer te gaan voor we  gaan dineren in het ‘Montmartre´van Belgrado. We verblijven deze reis 3 nachten in een luxe 4 sterrenhotel met een uitstekende service.

Dag 2

We spreken om 10.30 uur af, we gaan naar een punt wat een vervolg is van de eerste dag. Tevens staan we stil bij de spiritueel bijzondere plek, waar de 2 grote rivieren bij elkaar komen. Hierna kun je verschillende poorten belopen, welke kies je, en leer de betekenis hiervan. Voor de lunch een korte stilte bij magische bomen, waar je een sterke energie zult voelen. Na het eten is er ruimte om de opgedane ervaringen van de ochtend te laten bezinken of zelf even door de stad te lopen. Het diner vindt plaats in een mooi en luxe restaurant.

Dag 3

Na het ontbijt maken we er een mooie, inspirerende dag van, wat voor inzichten zal zorgen. Gevolgd door een uitgebreide lunch waarna we in de middag stil gaan staan bij de kunst van het manifesteren. We sluiten de trip af einde middag met koffie en gebak in het hotel waar ook nog ruimte is voor vragen en delen. De avond is vrij in te vullen. De volgende dag is er geen programma, dus je kunt de vroege vlucht terug nemen of je reis zelf vervolgen.

De data Magisch Belgrado zijn gekozen met betekenis:

Woensdag 2 oktober – zaterdag 5 oktober

Voor meer info en de prijzen van onze trips, neem contact met ons op. 

Inclusief:
3 nachten accommodatie in een 5 sterrenhotel
Onze eigen inspirerende wandelingen en plekken
Bezoek aan de krachtplekken
Aandacht voor een ieders thema
Koffie/ thee en lekkers zoals in het programma
Ontbijt, lunch en diner 
Vervoer in Belgrado
Entree museum 
Inspirerend cadeautje

Exclusief:
Vervoer van/naar Belgrado
Reis- en annuleringsverzekering
Overige niet genoemde extra’s.

Indien van tevoren bij ons bekend kunnen wij rekening houden met allergieën.

"It's not the love you make, it's the love you give"

Nikola Tesla

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!