La Vie Organiseert

Beleef Belgrado

Beleef Belgrado

Laat je meenemen langs de parels van Belgrado. Deze authentieke stad wacht om ontdekt te worden. Ervaar de unieke sfeer, waarbij Oost en West met elkaar verbonden worden en waar ontmoeting, karakter en cultuur centraal staan. 

Dag 1

We starten deze dag met een wandeling door de oude vesting van Belgrado. Een prachtig historisch monument in het grootste park van Belgrado. Het is gelegen op een hoge klif waar je een prachtig uitzicht hebt op het samenkomen van de rivieren de Donau en Sava. Een heilige oerplek, dat daadwerkelijk gevoeld en waargenomen kan worden. Juist hier stappen we op de boot, vanwaar je vanuit een ander perspectief een volstrekt ander beeld van de stad krijgt.

De lunch vindt plaats in het oudste gedeelte van Belgrado : Skardalija. Een prachtige-, ongerepte- en buitengewoon sfeervolle wijk. Deze wijk wordt veelal vergeleken met de Montmartre van Parijs. Deze heerlijke- en volstrekt authentieke omgeving zal je omringen met een gevoel warmte.

´s Avonds dineren we bij het exclusieve Michelin sterrenrestaurant Salon 1905. Dineren is hier een onvergelijkbaar genoegen in een prachtige ambiance.

Dag 2

Na het ontbijt gaan  we naar het  deel waar authentieke winkels en ateliers de boventoon voeren. Het is een heerlijke ervaring om even – buitende bekende winkelketens – nu ook de sfeer van zeer specifieke winkels te proeven. Stel je zintuigen open en geniet van deze unieke omgeving.

De lunch is bij restaurant Lorenzo. Het is hier zaak om je buiten je smaakpapillen ook te richten op je ogen en oren.  Een volstrekt uniek restaurant dat qua entourage en uitstraling nauwelijks te omschrijven is. Leuk om te weten is, dat vele wereldsterren je voorgingen en hebben genoten van de uitstekende keuken en aparte inrichting.

We vervolgen de middag met een bezoek aan de catacomben van Belgrado, we zullen hier een bijzondere wijnrondleiding en proeverij bij kaarslicht ervaren.

Het diner vindt plaats bij Michelin sterrenrestaurant Klub Knjizefvnika, hier genieten we van de mooie keuken en Servische specialiteiten.

 

Dag 3

Buiten de stad ligt het prachtig gelegen dorp: Sremski Karlovci, waar je gewaardeerd gast bent bij een 300 jaar oude wijnvallei. Denk hierbij aan de struiken: Probus, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Neopanta en Petra. Aansluitend ben je uitgenodigd voor een heerlijke proeverij. Na de wijntour en de lunch gaan we naar een mooie Spa voor een verkwikkende ervaring. Het diner van deze avond vindt plaats in het 5-sterren hotel.

De data van Beleef Belgrado zijn:

Woensdag 2 oktober – zaterdag 5 oktober

Voor meer info en de prijzen van onze trips, neem contact met ons op. 

Inclusief:
3 nachten accommodatie in een 5 sterrenhotel inclusief ontbijt.
2 x 5 gangen diner in een Michelin sterrenrestaurant.
1 x diner in het hotel.
Lunches.
Wijnrondleiding en proeverijen.
Vervoer tijdens het programma.
Inspirerend cadeautje.

Exclusief:
Vervoer van/naar Belgrado
Reis- en annuleringsverzekering
Overige niet genoemde extra’s.

Indien van tevoren bij ons bekend houden wij rekening  met allergieën.

"It's not the love you make, it's the love you give"

Nikola Tesla

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!