La Vie Organiseert

LA VIE

Met gevoel en sprankel
organiseren wij
inspirerende magische trips

La Vie reizen inspireren

“La Vie organiseert” verschillende themareizen naar Parijs en Belgrado. Onze stadsreizen zijn ontworpen om de deelnemers onder te dompelen in de sprankel en magie van deze iconische steden op een manier die alleen La Vie organiseert kan bieden.
‘La Vie Organiseert’ onderscheidt zich door reiservaringen aan te bieden met positiviteit, gevoel en een vleugje symboliek.

Wij zijn je reisbegeleiders tijdens deze dagen, en hebben de diverse wandelingen vanuit onze eigen interesses, passies en achtergrond zelf samengesteld. Ter plekke is alles geregeld, en je wordt volledig ontzorgt.

Tijdens onze “magische reizen” dompelen we je onder met diverse leuke weetjes, symbolieken en ervaren we kracht-plekken, In combinatie met de begeleide meditaties die je worden aangereikt zul je de steden met heel andere ogen ervaren.
En we bieden nét dat beetje meer: Met twee voeten op de grond combineren we dit alles met een touch van luxe en exclusiviteit.
We bieden je hiermee meer dan een doorsnee stadsreis. We boeken de luxe 4* accommodaties en nemen je mee naar de leukste, lekkerste en meest karaktervolle eetgelegenheden. Plekken waar je niet zomaar aan tafel komt.

Als je kiest voor onze “Spirit of Fashion” reizen dan stap je in de voetsporen van iconische mode-ontwerpers en betreedt je een van de mooiste mode-huizen. Historische gebouwen en sprankelende diners gaan samen met wandelingen vol wetenswaardigheden over de stad, de mode en de gebouwen Ook tijdens deze reizen laten we je dat luxe gevoel ervaren. Exclusief en Inspirerend.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op een van onze stedentrips. Liefs, Mirjana en Linda 

Spiritueel op hakken
Glitter & glamour met verdieping
Luxe met gevoel
Mode met inhoud

Magisch La Vie

@lavieorganiseert

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!