La Vie Organiseert

Magisch Parijs

Magisch Parijs

Parijs, maar dan anders. Luxe in combinatie met een vleugje spiritualiteit en symboliek.

We nemen je tijdens magische wandelingen mee naar bekende en onbekende plekken, waar we je onderdompelen in een wereld met symbolen, krachtplekken, en energieën. Op verschillende bijzondere plekken voel, beleef en herbeleef je. Door het vertellen van historische verhalen en begeleide meditaties verdiepen we de wandelingen op eigen-wijze. Laat vervolgens los wat nodig is, en neem frisse inspiratie mee naar huis. Tijdens verschillende momenten in de reis zorgen we ervoor dat je kunt delen als je dat wilt, of juist in stilte je eigen moment kunt pakken om op te nemen wat voor jou nodig is. Door de unieke coaching van Mirjana wordt er veelal een gevoel van heling en lichtheid door onze deelnemers ervaren.
We slapen in een 4* hotel, en genieten van culinaire hoogstandjes in bijzondere en iconische gelegenheden, waar al je zintuigen op en top aangewakkerd worden. Alle indrukken en inzichten worden geankerd door meditatie, en worden zodoende moeiteloos mee naar huis genomen.

Dag 1

We ontvangen je tussen 14.00 en 14.30 uur in de lobby van het hotel. Na een korte kennismaking tijdens de koffie/thee (uiteraard met een Franse lekkernij) gaan we de liefde ervaren in een van de meest romantische wijken van Parijs. We doen bijzondere plekken aan, en duiden diverse legendes. Ook passeren we plekken waar energie en krachten samenkomen die daar zonder meer gevoeld kunnen worden. Al wandelend komen er allicht uiteenlopende gevoelens en inzichten tot je. Deze kunnen versterkt worden door de meditaties die tussendoor worden aangereikt. Indien je wilt, kunnen deze gevoelens jou extra betekenis geven aan deze reis. In stilte of in gesprek kun je dit verder uitwerken.
Met een culinair frans 3-gangen diner sluiten we de dag af.

Dag 2

De ochtend staat in het teken van verborgen parels. Tijdens een begeleide wandeling langs één van de mooiste bruggen van Parijs komen we aan bij ‘La Madeleine’, waar al je zintuigen zullen worden geprikkeld. Deze prachtige kerk is de heilige plek van Maria Magdalena. In stilte ondergaan we vervolgens deze heilige plaats. Laat je meeslepen…, ervaar, kijk, ruik en luister, maar vooral VOEL. Wat doet deze plaats met je? Wat beleef je?
Tijdens de lunch is er volop ruimte om over je ervaringen te praten, vragen te stellen of je beleving op te schrijven.

We vervolgen de dag met een rondleiding door het magnifieke Palais Garnier. Hier wordt stil gestaan bij diverse symbolen, verborgen passages en legendarische mythes.
Later op de middag beleven we de zogenoemde “Laduree- ervaring” waarbij al onze zinnen nog verder geprikkeld worden.
Met een luxe diner bij het weelderige restaurant CoCo, gelegen vlakbij de opera, sluiten we de dag in stijl af. Hier kom je niet zomaar aan tafel. Chic en sprankelend gaat hier hand in hand met charme en karakter. We laten ons hier verleiden door de sublieme en pure smaken waar de Franse keuken beroemd om is.

Dag 3

De laatste dag ronden we af met een speciale parkwandeling. Deze wandeling belooft een bijzondere energetische ervaring te worden, omdat we diverse energetische lijnen passeren. Het geheel krijgt een extra dimensie door de geleide meditatie van Mirjana. Laat alle inzichten en indrukken van de reis samenkomen en gebruik hiervoor de extra energie van deze plekken om dat te versterken.
Tijdens een late lunch in een iconisch restaurant, is er de mogelijkheid om vragen te stellen, hulp te krijgen bij je inzichten, of te delen waar je behoefte aan hebt.

Inclusief:

Accomodatie:
2 nachten in een 5 sterrenhotel, inclusief Frans ontbijt op basis van een 2 persoonskamer. Er geldt een toeslag op een 1 persoonskamer. Prijs 1 persoonskamer op navraag.

Eten en drinken:
Alle eet-arrangementen inclusief bijhorende drankjes zoals beschreven in het programma.

Activiteiten: 
Onze eigen-wijze en inspirerende wandelingen met diverse bezoeken aan bijzondere plekken, symbolen, historie, en duiding.
Rondleiding Palais Garnier.

Overig:
Aandacht voor persoonlijke gesprekken en inzichten. 
Vervoer in Parijs.
Inspirerend cadeau.
Vrijwillig: Terugkom middag met een hapje en drankje om ieders inspiratie en inzichten vast te houden.

Exclusief:

Vervoer van/naar Parijs.
Reis- en annuleringsverzekering.
Overige niet genoemde extra’s.

De data Magisch Parijs 
Dinsdag 5 – donderdag 7 november

Voor meer info en de prijzen van onze trips, neem contact met ons op. 

Wij kunnen rekening houden met voedselintoleranties/allergieën.

"Paris is always a good idea"

Audrey Hepburn

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!