La Vie Organiseert

Belgrado

Reis met ons naar Belgrado!

Belgrado is de stad van ontmoetingen. Oosterse en westerse culturen komen hier immers bij elkaar. Oud en nieuw worden hier heel mooi verbonden in een mengelmoes van historie en architectuur dat steeds meer toeristen trekt, zonder hier vol van te raken. Belgrado wordt dan ook niet voor niets “ De poort van de Balkan“ genoemd.  Nu overal in de stad sporen uit het verleden zijn te vinden is er sprake van grote afwisseling en verrassing.

Belgrado is een stad waar je van gaat houden en waar ontmoeting, karakter en cultuur centraal staan. Het kent een lange historie van uiteenlopende culturen en dat is zichtbaar en voelbaar in het bruisende centrum van de stad.

In tegenstelling tot veel andere Europese hoofdsteden gaat er een soort van ontspanning uit van deze stad. Als je je bedenkt dat deze stad zo’n 1,7 miljoen inwoners kent is, dit een heel bijzondere ervaring. Wat hier wellicht aan te grondslag ligt is de mentaliteit van de Serviërs. 

Niemand zal zich in deze mooie plaats vervelen. 

Belgrado

"It's not the love you make, it's the love you give"

Nikola Tesla

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!