La Vie Organiseert

Sprankelend kerst

Sprankelend kerst

Vele lichtjes sprankelen in de maand december en toveren de stad om in een magisch kerstsfeer. Speciaal in deze tijd bieden wij onze Spirit of fashion reis aan. Aanschouw de prachtige etalages, de versierde winkels, straten en pleinen. Ervaar een vonkelend en prachtig Parijs.

Dag 1

We ontvangen je om 14 uur in de lobby van het hotel en na een korte kennismaking starten we onze trip met een wandeling richting de Bar Vendome van het Ritz hotel, het zeer exclusieve hotel waar Coco Chanel veel tijd door heeft gebracht. We nemen hier koffie en gebak.

We vervolgen de middag met een begeleide rondleiding in het magnifieke Palais Garnier. Hier wordt stil gestaan bij diverse symbolen, verborgen passages en legendarische mythes.

De dag sluiten we in stijl af met een luxe diner bij een weelderig restaurant. Chic en sprankelend gaat hier hand in hand met charme en karakter. We laten ons hier verleiden door de sublieme en pure smaken waar de Franse keuken beroemd om is.

Dag 2

We ontmoeten elkaar om 10.30 uur. Vandaag dompelen we ons onder in een bekend fashion merk. We nemen jullie mee voor een korte wandeling door Parijs, waarin we jullie leuke, interessante weetjes vertellen over het merk en het leven van de ontwerper zelf. We gaan o.a. naar hun prachtige in kerststijl versierde winkel. Ook bezoeken we hun eigen museum. Als afsluiting van deze dag hebben we de 2e helft van de middag een heerlijk, luxe uitgebreide lunch bij het exclusieve restaurant van dit prachtige label. De avond is zelf in te delen.

Dag 3

We spreken af om 10.00 uur om naar het fashionmuseum Palais Galliera te gaan. Verder staat deze dag vooral in het teken van een van ’s werelds bekendste vrouwelijke modeontwerpsters. Door middel van een bijzondere stadwandeling verkennen we Parijs, zoals zij de stad in vrijheid beleefde. De gehele stad is versierd in kerstsfeer. We nuttigen koffie en taart bij een zeer exclusief hotel waar zij graag kwam. Ook bezoeken we de beroemde winkel aan de Rue de Cambon, haar eerste winkel. Of je een nagellak koopt, een tas of niets, ze laten je speciaal voelen met hun op en top gastvrijheid en service. We sluiten deze stadsreis af met een late lunch in Franse stijl. 

Inclusief:

Accomodatie:
2 nachten in een 5 sterrenhotel, inclusief frans ontbijt op basis van een 2 persoonskamer. Er geldt een toeslag op een 1 persoonskamer. Prijs 1 persoonskamer op navraag.

Eten en drinken:
Alle eet-arrangementen inclusief bijhorende drankjes zoals beschreven in het programma.

Activiteiten:
Onze eigen-wijze en inspirerende wandelingen met diverse bezoeken aan bijzondere plekken, symbolen, historie, en duiding.
Rondleiding Palais Garnier.
Bezoek Palais Galliera.
Expositie Iris van Herpen

Overig:
Vervoer in Parijs zoals in het programma.
Inspirerend cadeau.

Exclusief:
Vervoer van/naar Parijs
Reis- en annuleringsverzekering
Overige niet genoemde extra’s.

Datum van deze kersteditie:

Dinsdag 10 december – donderdag 12 december 

Voor meer info en de prijzen van onze trips, neem contact met ons op. 

Wij kunnen rekening houden met voedselintoleranties -en allergieën. 

"Paris is always a good idea"

Audrey Hepburn

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!