La Vie Organiseert

Spirit of Fashion

Spirit of Fashion

We nemen je mee in de wereld van een aantal ´s werelds bekendste modeontwerpers. Van één van deze iconen verkennen we de stad zoals zij deze op haar eigen-wijze beleefd heeft. Geïnspireerd door Parijs en haar leven, heeft zij de symbolen verwerkt in haar creaties. Tevens dompelen we je onder in de wereld van een ander groot fashion label en genieten we volop van modestad Parijs en luxe restaurants. 

Dag 1

We ontvangen je om 13 uur in de lobby van het hotel en na een korte kennismaking starten we onze trip met een wandeling richting de Bar Vendome van het Ritz hotel, het zeer exclusieve hotel waar Coco Chanel veel tijd door heeft gebracht. We nemen hier koffie en gebak.

We vervolgen de middag met een bezoek aan de expositie van Iris van Herpen,  aanschouw haar unieke creaties in het Musée des Arts Décoratifs.  Aan het eind van de middag hebben we een begeleide rondleiding in het magnifieke Palais Garnier. Hier wordt stil gestaan bij diverse symbolen, verborgen passages en legendarische mythes.

De dag sluiten we in stijl af met een luxe diner bij een weelderig restaurant. Chic en sprankelend gaat hier hand in hand met charme en karakter. We laten ons hier verleiden door de sublieme en pure smaken waar de Franse keuken beroemd om is.

Dag 2

Dag 2 staat onder andere in het teken van de geschiedenis van de mode, en van een van ´s werelds bekendste vrouwelijke modeontwerpsters. Palais Galliera weerspiegelt de mode in honderdduizenden stukken, variërend van 18e -eeuwse kostuums tot de haute couture van vandaag de dag.  Na een koffie of thee in een restaurant maken we een wandeling in de voetsporen van Coco Chanel, waarin we jullie leuke, interessante weetjes vertellen over het merk en het leven van de ontwerpster zelf.

Na een lichte lunch bezoeken we de prachtige flagshipstore van Chanel met zijn exclusieve service. Ook nemen we de gelegenheid om even op het dak te kijken bij Lafayette en te genieten van het fraaie uitzicht over Parijs. Daar zullen we ook de symbolen van de koepel toelichten. Deze belevenis sluiten we in de namiddag af met een modeshow bij dit mooie en luxe warenhuis, waarna er mogelijkheid is om te winkelen of om nog even een wandeling te maken. We sluiten deze modieuze dag af met een diner in een Franse bistro.

Dag 3

Deze dag verdiepen we ons in een van de andere mode-iconen van de stad, te weten DIOR. We bezoeken het prachtige museum en gaan daar voorbij aan alle inspiratie en creativiteit van de rijke mode-geschiedenis. Uiteraard brengen we een bezoek aan de flagshipstore. De dag ronden we af met een uitgebreide lunch bij het luxe gelijknamige restaurant, waar esthetiek en finesse in smaak gastronomisch samenkomen. 

Data Spirit of fashion:

Woensdag 18 september – Vrijdag 20 september

Voor meer info en de prijzen van onze trips, neem contact met ons op. 

Inclusief:

Accomodatie:
2 nachten in een 5 sterrenhotel, inclusief frans ontbijt op basis van een 2 persoonskamer. Er geldt een toeslag op een 1 persoonskamer. Prijs 1 persoonskamer op navraag.

Eten en drinken:
Alle eet-arrangementen inclusief bijhorende drankjes zoals beschreven in het programma.

Activiteiten: 
Onze eigen-wijze en inspirerende wandelingen met diverse bezoeken aan bijzondere plekken, symbolen, historie, en duiding.
Rondleiding Palais Garnier.
Bezoek Palais Galliera.
Expositie Iris van Herpen

Overig:
Vervoer in Parijs zoals in het programma.
Inspirerend cadeau.


Exclusief:

Vervoer van/naar Parijs
Reis- en annuleringsverzekering
Overige niet genoemde extra’s.

Wij kunnen rekening houden met voedselintoleranties -en allergieën. 

"Paris is always a good idea"

Audrey Hepburn

Wij gebruiken cookies ten behoeve van een optimale werking van deze website. Door op ok te klikken, geef je hier toestemming voor.

Heb je een vraag? App ons!